Sfoglia per Rivista  FERMENTATION

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cellulose from Posidonia oceanica Sea Balls (Egagropili) as Substrate to Enhance Streptomyces roseochromogenes Cellulase Biosynthesis 1-gen-2023 Restaino Odile, Francesca; Cuomo, Sabrina; D'Ambrosio, Sergio; Vassallo, Valentina; Schiraldi, Chiara
Concentrated buffalo whey as substrate for probiotic cultures and as source of bioactive ingredients: A local circular economy approach towards reuse of wastewaters 1-gen-2021 Alfano, A.; D'Ambrosio, S.; D'Agostino, A.; Finamore, R.; Schiraldi, C.; Cimini, D.
No Waste from Waste: Membrane-Based Fractionation of Second Cheese Whey for Potential Nutraceutical and Cosmeceutical Applications, and as Renewable Substrate for Fermentation Processes Development 1-gen-2022 Alfano, A.; D'Ambrosio, S.; Cimini, D.; Falco, L.; D'Agostino, M.; Finamore, R.; Schiraldi, C.
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile